ГЕРБ залага на приемствеността

Общинска конференция решава кой влиза в листата за кандидат- съветници в Бургас

 

Всеки от номинираните за участие в листата за съветници е достоен да бъде част от нея, заяви за burgasdream.com областният председател на партията и депутат Димитър Бойчев. Сред предложените има и много нови лица, но голяма част от сегашните общински съветници са намерили място и са заслужили доверието на членовете на местната организация.

Специално за конференцията, която трябва да излъчи имената, с които ГЕРБ ще се бори за мнозинство в местния парламент пристигнаха кметът Димитър Николов, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, зам.министърът на енергетиката Жечо Станков, депутатите Димитър Бойчев, Иван Вълков, Диана Йорданова.

Два пъти повече са номинираните, отколкото съветници може да номинира една партия.Сто и двама са номинираните кандидат съветници на ГЕРБ, а пълната листа, която може една партия да регистрира е от 51 съветници. Така за едно съветническо място ще се борят по двама кандидати. Кои ще попълнят листата ще стане ясно след приключване на общинската конференция.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови