Лияна Панделиева: Мама Деси просто трябва да уточни защо... 

докато на всички прости българинчета им дърпат ушенцата за всеки пропуснат лев в данъчната декларация, тя е пропуснала да направи това 10 години 

Журналистката Лияна Панделиева написа пиперлив коментар за Десислава Пешева, изпълнителен директор на Винпром Карнобат и майка на 22-годишния Кристиан Николов, който уби журналиста Милен Цветков в зверска катастрофа. 

Припомняме, че Цветков бе пометен от тузарския джип на 22-годишния Кристиян, който под въздействието на наркотици удари със зверска скорост колата на журналиста, който бе спрял на червен светофар на кръстовище до столичен бол на булевард „Черни връх“. 

Дрогираният шофьор бе задържан непосредствено след катастрофата. В ареста се оказа и майка му, която трябва да даде обяснение от къде има парите за лъскавия джип, каран от сина й, както и защо той е бил на шофьорското място.  

Ето какво написа Лияна Панделиева за Пешева, ареста и кариерата й и парите, с които е купила колата, убила Милен Цветков: 

„От БНТ: Десислава Пешева, майка на дрогирания убиец Кристиан Николов, е преживяла летяща кариера, започнала като секретарка на Миню Стайков.  Явно е била ултра талантлива секретарка (момичета, защо ви е да ходите в университет, като можете да милионерствате от секретарство!), защото става хем съдружник, хем изпълнителен директор на винпром "Карнобат".  

И тъй като настана вълна от възмущение срещу "сталинистки методи" в задържането за 24 часа на горката женица, вече е уточнено, че причината за ареста е едно наивно, може би глупаво любопитство на полицията: 

Как е възможно от 2009 г. досега - 2020 г. - фирмата Десислава Пешева комерс да не е подала нито един счетоводен отчет, но за сметка на това да придобива дълготрайни материални активи и дори финансиране в размер на 500 000 лв. от еврофондовете за земеделие.  

Та - дишайте дълбоко - мама Деси просто трябва да уточни защо докато на всички прости българинчета им дърпат ушенцата за всеки пропуснат лев в данъчната декларация, тя е пропуснала да направи това 10 години, че и си купува джипчета за над 100 бона и усвоява половин милион по европрограми“.  

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови