Ревизоро: Казват ми – ти си късметът на Бойко /видео/

Екоминистърът Емил Димитров, известен и като Ревизоро днес бе на посещения в Бургас заради преливането на язовир Камчия, който пък доскоро вещаеше водна криза.

Ето как Ревизоро коментира политическата обстановка:

Този път се съгласих да стана министър само за да се изкара целият мандат и това стана. 

От вчера до днес ще ви кажа какво стана. От БСП ми се обадиха и ми казаха „Ти си късметът на Бойко, за пръв път изкара цял мандат“. Разбира се, че не съм аз късметът, причините са много. 

По същия начин ме питат защо не съм се кандидатирал от Варна или от Бургас, щял съм все 5000 гласа да изкарам и ВМРО щяло да влезе. 

Изненадан съм от изборния резултат. 

Защо в последния момент трябваше да се разделят "Обединени патриоти", та сега всички те да са извън парламента? 

Решиха да лишат Валери Симеонов от възможността да влезе в Народното събрание и всъщност се простреляха сами – стреляха в мъглата и умряха от рикошет. 

Заради нежеланието им Симеонов да влезе в парламента и ВМРО също няма да влезе. Не ми е приятно – 120 хил. гласа ще отида на вятъра. 

Не ми е приятно, че хора, които не са били в парламента, постигнаха тройно по-голям резултат. Избирателят обаче е решил. 

***

Слуховете, че при евентуален експертен кабинет бургаският кмет Димитър Николов ще бъде предложен за премиер, Ревизоро коментира ето така:

За да управлява град като Бургас кметът Димитър Николов безспорно има качества, но кой да бъде премиер не го решавам аз. Не вкарвайте човека в такава битка, защото, позволете ми да познавам добре средата – неговите хора ще го „изядат“. Правите му лоша услуга.

Поставяте ме в ситуация, че все едно аз решавам кой да бъде премиер.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови