Любен Дилов: Благодаря и телефонът ми е същият!

Послание на Любен Дилов, водач на листата на ГЕРБ-СДС във 2 МИР, към бургазлии:

Никога не е късно за благодарности!

Забавих се, защото да благодариш предварително означава да натовариш някого с очаквания, които той може да не иска да носи. 

3353 преференции за мен и общо близо 5000 за „Гергьовден”.  

В това число и 3 от затвора (Едва ли са ме харесали сексуално! Точно мен?!!!)  

Бургазлии – просто не знам какво да кажа...Не, не се просълзявам. Това са пръски от морето...

Изключителна кампания на герберите в целия регион. Без нито една обида, без нито един кофти номер, без злоба, под дъжд от подигравки и ехидни подмятания.. И страхотен резултат! Вие просто показахте, че истинската власт е местната власт. И тя се получава и губи всеки ден, при всяка среща с всеки гражданин.

Трудно се впечатлявам, както знаете от едно предаване... Златен бутон за вас, за щаба, за доброволците и огромно благодаря!!!

На всички българи, които отидоха да гласуват. И тук, и в чужбина – благодаря и дано бъдещите депутати да са на висотата на вашето търпение, хъс и желание за по-добри дни. Дано!

Както знаете истинският патриот от две кризи винаги ще избере националната. Мъдрият български народ прибави към здравната и икономическата кризи и очаквана парламентарна криза. 

Казвам го без грам подигравка – ако ние, избраните от вас, не успеем да се справим следващите месеци, значи просто мястото ни не е в парламента. И това, мисля, е по-мъдро, от колкото можем да си представим. Това е прост, ясен избор на мъдър народ. През сравнително леките летни месеци ще ни погледа сеира и ако не ставаме – къш и нови избори! 

Записал съм си специално да не забравя да благодаря и от името на Орлов мост в София, че повечето от обитателите му от лятото ще са в парламента това лято. В смисъл – ще се минава по-лесно. Да благодаря на българския избирател, който далеч преди Хувър да го каже, знае, че е по-добре всички да са в палатката и да пикаят навън, отколкото да са навън и да пикаят в палатката. Споделената отговорност е най-голямата ценност на изборите и демокрацията.

Специално искам да благодаря и на всички, които говореха за култура на тези избори. Това е най-благодарната индустрия на света. Ако вие месите хляб и ми го дадете, а аз ви дам два лева, вие ще имате два лева, а аз ще имам хляб. Но ако направите песен и я дадете всички ще имаме песен... 

Е, вярно, че за известно време един мой бивш и бъдещ колега ще трябва да пише европроекти, а не песни, но и това ще мине! И всички ще спечелим, защото лош опит няма!

Едно единствено име ще спомена в тези благодарности – на Kalin Veliov,  който като поп Матей Миткалото обиколи три пъти България за да се среща с хората, които правят култура всеки ден. Месят,  грижат се  да втаса, пекат и преглъщат сухите залчета на ежедневната ни култура! Калине, благодаря!

Благодаря на бургаските медии, които  - очаквано –  могат да засрамят много от националните си колеги не само с яко бачкане и свеж хумор, но и с разбирането , че не винаги добрата новина е лошата новина. 

И накрая благодаря на едно момиче, което ме нарисува с кафе.

Благодаря и телефонът ми е същият!

Ваш, Любен Дилов-син

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови