Гарелов: Резултатът от тези избори ще са пак избори

Резултат от тези избори ще са пак избори, те няма да донесат стабилност, защото разпокъсаността в парламента няма да успее да състави правителство. Това каза пред бТВ журналистът Иван Гарелов.

„Дори много малки участници въобще няма да участват и се отказаха в последния момент от надпреварата, защото се правят дребни сметки. „Продължаваме промяната“ държат на това - те искат да се опитат, защото след като паднаха от власт, те възвърнаха част от така доверието или по-скоро симпатията на младите хора. Оказа се, че независимо от много грубите фалове, които те правиха и грешки, все пак те се възприет от младото поколение като единствената сила, която ги представлява“, смята Гарелов.

Той вижда и БСП като партия в изгодна позиция, защото по време на служебното правителство е била в ролята на крепител на коалицията.

"БСП и Нинова действаха в правителството – спечелиха авторитет, който бяха загубили отдавна и сега имат визия на модерна партия", добави Гарелов.

Според него „Демократична България“ е по-скоро губеща от тази липса на съюз, който понесе негатив от съвместното управление на леви и десни политически формации.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови