Съдът остави в ареста полицая-убиец на 11-месечната Красимира

Бургаският окръжен съд остави в ареста с постоянна мярса за неотклонение „задържане под стража“ Костадин Стоянов, който с автомобила си премаза на тротоара в Крушевец 11-месечната Красимира.

 

Съдия Денчо Стоянов реши, че обвиняемият може да се укрие или да извърши друго престъпление, както и че извършеното от него е тежко престъпление.

„В периода 2004-2012 г. обвиняемият има извършени 4 нарушения. Трите са за превишена скорост, а от 2004 г. – за управление на МПС употребил алкохол. Затова смятам, че той може да се укрие или да извръши друго престъпление“, заяви наблюдаващият прокурор Димо Маджаров, който поиска от сда налагането на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

В хода на съдебното заседание обвиняемият граничен полицай призна, че през нощта е изпил около половин литър вино. „Това го правя много рядко. Съжалявам много, не съм искал да стане така. Моля да не ми бъда налагана мярка за неотклонение „задържане под стража“, заяви костадин Стоянов в дадената му последна дума.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови