В бургаския комплекс "Славейков" гръмна газова бутилка

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Петнайсет души са били евакуирани снощи от жилищен блок в Бургас, заради пожар в частен апартамент в същата сграда, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Пожарът е възникнал около 21.30 часа в петък  в жилище на третия етаж във вход 4 на блок 68 в комплекс "Славейков" . 

Своевременно към мястото на инцидента се отправили три противопожарни автомобила и 12 огнеборци и полицейски автопатрули. Огънят обхванал изцяло жилището, като отделените пушек и дим са засегнали три от намиращите се нагоре по етажите тераси. Няма пострадали.

Сред живеещите във входа има и осем месечно бебе. Очевидци разказват, че възрастната жена, от чийто апартамент се предполага, че е тръгнал пожара, не е била в дома си. 

Дейностите по гасенето на пожара са приключили, като на мястото на инцидента ще остане един противопожарен автомобил, в случай че огънят се възобнови. Огледът от пожаротехническите експерти, които ще определят причините за инцидента, ще стартира при намаляване на температурите в апартамента, където е разположено огнището на пожара.

Взрив на газова бутилка е вероятната причина за пожара, предаде Нова телевизия. Засегнати са пет или шест апартамента. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови