Генгера разбуни айтозлии

Известните с чувството си за местен патриотизъм жители на Айтос са призовани да изберат лого на Етнографския комплекс “Генгера“, като могат да избират едно от три предложени им лога. Вижте предложенията !

Новият шеф на любимия на много българи и чужденци айтоски етнографски комплекс започна много силно рекламна кампания. Само преди седмица, той покани в Генгера туроператори и журналисти, за да ги запознае с новостите, които предвижда в управлението и рекламата на емблематичния за Айтос комплекс.

От няколко дни айтозлии избират и гласуват за ново лого на Генгера, като разгорещено спорят във Фейсбука. Засега надделяват мненията за предложения 1 и 2, като мнозина споделят и препоръки и критики. Къде без генгер в логото? Храстът генгер е уникален за България и може да се види единствено в Айтос. Логото да е на кирилица, препоръчва пък друг айтозлия. Трети пък направо искат нови варианти.

Какъвто и да е резултатът от анкетата, Етнографски комплекс“Генгера“ ще има ново лого и още много новини ще радват любителите на българските занаяти и атмосфера.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови