Гъгрици и косми в храната от детската кухня в Айтос

В десерта от детската кухня има гъгрици. Това съобщи Анна Чанева от Айтос и изпрати снимка на храната за 18-месечното й дете.

Според други майки от Айтос храната от общинската детска кухня в града е под всякаква критика. Имало косми, парчета пластмаса, влакна от неясен произход.

Ето какво споделя Катерина Методиева: 

Какви проверки? То ако бяха изненадващи няма да е така! Взимам храната от кухнята,слагам я в чантата. Прибирам се у дома и виждам косъм на едната кутия.

Дърпам го и...оооо ама то половината от него е вътре в храната, затворена и дадена за дете ??? Нали има изисквания, нали уж се спазват!? Как се е озовал този косъм в кутията? Или парчета пластмаса ...от къде е що е незнам,но беше в супата.

Другото, което ми прави впечатление беше количеството на храната в кутийките. Еднита пълни,другите почти празни...На око ли мерят?

Ето какво казва Станислава Големанова:

От много време не посещаваме тази кухня, причините са много.... арогантно, нагло поведение на персонала към майките, имаше период в който храната почти всеки ден беше загоряла, попадали сме на вкиснати десерти и косища... вкуса и консистенцията също на моменти бяха потресаващи... При евентуална критика отговора беше: като не ви харесва гответе си сами.

Текст burgasdream.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови