В Айтос: Орда цигани пребиха студент

28-годишният Пламен Николов е бил пребит в Айтос от група цигани.

Това става малко след полунощ на 18 октомври, съобщи Флагман.

Случката започва в заведението Арабски нощи в началото на ромската махала на Айтос.

Пламен и приятелят му Илиян влизат да купят две бири. Там са само мургавите обитатели на ромското гето, които започват да ги наричат гяури. Нападат ги на улицата и ги пребиват.

Двамата приятели отиват в къщата на бабата на Пламен, 76-годишната Йорданка, която е наблизо. Там нахлуват разбеснелите се цигани и потрошават всичко. Пристигналата партурка слага край на безчинствата.

Ето какво съобщиха от ОД на МВР – Бургас:

Във връзка с инцидент с 28-годишен айтозлия, възникнал след полунощ на 18.10.т.г. в района на айтоската улица «Бяло море», уточняваме, че по образуваното досъдебно прозводство за нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди, за срок до 24 часа са задържани криминално проявените айтозлии - Е.Е., 22-годишен, А.И., 32-годишен и И.К., 42-годишен.

Установено е, че между задържаните и потърпевшия възникнало спречкване, прерастнало в сбиване, в резултат на което 28-годишния пострадал е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас с комоцио и фрактура на носа, без опасност за живота. Тримата задържани също са с общи наранявания, които не са опасни. 

По случая са извършени множество процесуално-следствени действия, включително и разпит на приятеля на настанения в УМБАЛ – Бургас 28-годишен айтозлия /същият не е пострадал от инцидента и е бил единствения с отрицателни алкохолни проби/. 

Събраните до момента данни предстои да бъдат докладвани в Районна прокуратура – Айтос.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови