„Нарисувай Безопасност“ стартира тази вечер! Включете се!

Благотворителната кампания на SOS-ПТП „Нарисувай Безопасност“  ще бъде официално открита тази вечер от 18:30 часа на ниво 1 в Mall Galleria Бургас. 

Тя ще се проведе между 16 и 21 май в Mall Galleria Бургас.

 „Нарисувай безопасност“ е инициатива на Сдружение която дава възможност да се постави акцент върху актуалната и наболяла тема за пътната безопасност, в и извън населените места, този път през погледа на деца на възраст 10-12 години. В рамките на кампанията ще се проведе изложба на детски рисунки, които са предоставени от ОУ-ща и СОУ-ща от град Бургас и ще се продават благотворително.

Рисунките ще се продават на цена от 10 лева, като събраните средства ще бъдат вложени в изграждането на площадка за пътна безопасност. В края на кампанията на специална томбола ще изтеглим училището, което ще спечели на негова територия да се изгради площадка за пътна безопасност. В томболата участват училищата, предоставили рисунки за изложбата.

Сдружение „SOS-ПТП“ вече има опита в изграждането на подобни детски площадки, след като финансирахме и изградихме такива в ОУ „Княз Борис I“ в град Бургас, както и в ЦДГ „Златното ключе“ в град Бургас. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови