Строителна кампания чисти сняг в междублокови пространства

Готова е да инвестират 1 млн. лв. в к-с "Лазур" за две нови улици, зелени площи, детска площадка и над 200 паркоместа

Карето между бл. 12 и бл. 13 в бургаския комплекс “Лазур” беше почистено от снега от строителната компания “СК” ООД. Освободени са и малките квартални улици в района, както и подходът от ул. Димитър Димов. Така стотици живеещите там могат да се придвижват свободно, а движението и паркирането на автомобилите вече не е блокирано.

За почистването е използвана строителна автотехника – багери и камиони, като извън града са извозени тонове сняг.

“В трудни ситуации вярваме, че община, бизнес и граждани трябва да обединят усилията си, за да можем да осигурим безопасна и добра градска среда. Истината е, че при тежките атмосферни условия никой не може да се справи с предизвикателствата сам и затова трябва да си помагаме”, обясниха от “СК” ООД, които стоят зад предстоящото изграждане на най-модерната сграда в региона. “Това, което направихме, е част от дългосрочния ангажимент, който сме поели към живущите в района – да се грижим заедно за общото пространство, в което живеем.”, допълват те.

Преди месец при представянето на проекта за изграждането на 18-етажната модерна сграда пред обществеността, от “СК” ООД направиха заявка за създаването на нов социално-отговорен модел за реализация  на ново строителство у нас. Компанията пое ангажмиент да инвестира 1 млн. лева, координирано с Община Бургас, в изграждането на две нови улици, зелени площи, детска площадка и над 200 паркоместа, които да се ползват свободно от живеещите в комплекс “Лазур”. 

“Колкото и хубава да е сградата, в която живееш, в града тя не може да бъде изолирана. Ние споделяме една градска среда и затова е важно да положим усилия тя да е хармонична и приятна за колкото може повече хора. Така тя става обща радост и отговорност.”, категорични са от “СК” ООД.

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови