Заведете децата да яздят понита в Бургас

Тодоровден: Спортните мероприятия ще започнат в 10.00 часа на конната база в парк Езеро

Бургас ще отбележи Тодоровден с конни състезания и разходки с понита за децата. Това съобщиха от Община Бургас, които заедно с Клуб по конен спорт „Кан Крум“ са организатори на празничната проява. 

В турнирите ще се включат професионални състезатели от бургаски регион, както и немалко ентусиасти и любители на конния спорт. 

Спортните мероприятия ще започнат в 10.00 часа на конната база в парк Езеро - Бургас. Програмата предвижда празнични паркури за деца и за възрастни с млади коне и с напреднали коне. 

Ще бъде представено едно от най-зрелищните упражнения за състезателите – надскачането. То ще отбележи края на състезанията. 

След тържествените спортни мероприятия, на манежа ще започне и най-интересната част за присъстващите подрастващи бургазлии – разходките с понита. 

Спортните мероприятия за Тодоровден ще продължат до ранния следобед на конна база в парк Езеро - Бургас. Освен спортни изяви, бургазлии и гости на града ще имат възможността да се насладят на традиционен странджански фолклор с популярни изпълнители.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови