Полицаи тарашат домове за домашна ракия в Бургас

Бургаската полиция посегна на най-свидното – домашната ракия. Била е проведена акция не само по малки магазинчета и павилиони, но и по домовете на хората, става ясно от сводката на МВР.

На 11 юли около 07.30 ч. служители от Първо Районно управление – Бургас, «Специализираните полицейски сили» към ОДМВР – Бургас и отдел «Икономическа полиция» при ОДМВР – Бургас извършили проверка

на павилион, разположен на ул. «Владислав», стопанисван от 59-годишната Ф.Т. от Бургас, като намерили и иззели 93 кутии от различни марки цигари без акцизен бандерол.

Извършена е проврека в дома на 30-годишната Е.А. от Бургас, разположен на ул. «Владислав», като са намерени и иззети 600 къса цигари без акцизен бандерол. При проверка в съседна къща, обитавана от 41-годишната А.У. от Бургас, са намерени и иззети 340 къса цигари без акцизен бандерол и пет десетлитрови пластвасови туби с жълта течност с мирис на ракия / -без акцизен бандерол/. 

Служители от Пето Районно управление – Бургас извършили проверка във винарна, стопанисвана от 40-годишната С.П. от Бургас, като намерили и иззели четири петлитрови пластмасови бутилки, двулитрова пластмасова бутилка, еднолитрова пластмасова бутилка, три пластмасови бутилки от минерална вода с вместимост от по 1,5 л. всяка и 14 пластмасови бутилки от минерална вода с вместимост 0,5 л., пълни с  течност с мирис на алкохол /ракия/, без акцизен бандерол. Общото количество на иззетия алкохол е около 33 литра.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови