Крис Божинова събра над 3200 лв. дарения и снабди Спешна помощ с предпазни средства

Медиците от Спешна помощ в Бургас бяха снабдени с предпазна екипировка за над 3200 лв. за защита по време на епидемията от коронавирус. 

Това стана възможно след акция за събирането на дарения, благодарение  на бургазлийката Кристина Божинова, която е PR на частна болница.

Ето какво сподели Кристина Божинова:

Много хора станаха свидетели на избухването ми, че Спешна помощ в Бургас нямат достатъчно лични предпазни средства и обещанието да направя каквото мога, за да им помогна поне малко. Смятам за редно да се отчета каква я свърших.

В последната седмица доставих на Центъра за спешна медицинска помощ в Бургас 420 чифта калцуни, 3 кашона ръкавици, 40 защитни гащеризона, 20 защитни шлема и 200 маски на обща стойност 3264 лв.

За бързата организация безкрайно много благодаря на HelpKarma, с чиято помощ дарението стана възможно. Благодаря от сърце на екипа и на всички безименни дарители на платформата, които помагат доброто да се случва.

Благодаря и на KlimentinMilchev от Спешна помощ, който ми повярва и не реши, че съм поредната луда, която му пише във фейсбука.

И най-вече благодаря на всички, които ми вярват достатъчно, че да поискат да застанат зад моя инициатива. Дори и този път да не се наложи.

Вярвам, че единственият път е пътят на обединението и че това, което можем да правим като общество, няма как да го направим всеки сам за себе си. Намираме се в интересно време и всеки ще реши как да премине през него. Дано тези, които изберат активността и съпричастността са повече от тези, които изберат инертността и самосъжалението. "Различен свят не се гради от безразлични хора". Благодаря, че не сте безразлични!

#БългариясрещуCOVID19  

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови