На Флората: Купете си български биохрани, вино, крафт бира и handmade бижута

Насладете се на крафт бира, специален шоколад, най-ароматното цвете на света и ръчно направени изделия

Базарът, който подкрепя българското, представяйки труда на родни творци, производители на бира, мед, шоколад, млечни продукти и сувенири се оказа едно от най-цветните събития за последните месеци в Бургас. 

Щандовете на открито са разположени около и в двора на експоцентър „Флора” още два дни очакват своите посетители - в неделя и понеделник. 

The Handmade Market Burgas отвори на 22 май и през първите два дни от тук минаха стотици бургазлии и гости на морския град.

Така можете да комбинирате разходката в Морската градина с пазаруване, което тук е в много по-различна и приятна форма – близо до морето и сред красиви цветя. А за дамите има нещо неустоимо – татуировка с къна. В импровизираната шатра на прекрасната Ману можете да изберете да ви изрисуват мандали за здраве, щастие и късмет, и да научите повече за този обичай.

Другият щанд на входа на базара е истинско приключение за сетивата. Той е на „Лаванда груп” и освен с лавандула е обсипан със свежи цветове на прочутата българска роза дамасцена, от която се придобива розовота масло, основа за парфюми. Ако никога не сте виждали това съкровище, сега можете не само да усетите аромата му, но и да го пренесете в дома си.

Можете да си купите и лавандулово масло, по чието производство страната ни е на първо място. А ако наистина сте почитател на цветята, това е мястото, на което ще Ви разкажат много за тези, от които се добиват ценни етерични масла. Тук можете да се срещнете и с кралицата на нощта – най-ароматното цвете на света, което се нарича тубероза полиантес.

Като преминавате към двора на Флората спрете и пред щанда на „Нарисувай ми усмивка”. Сувенирите, които предлагат там, са не само много красиви и подходящи за подарък на любим човек, но имат и послание. Всичко, закупено от този щанд, е в помощ на хората с онкологични заболявания. Затова нека ги подкрепим.

На останалите щандове може да откриете мед, млечни продукти, бижута и сувенири, някои от които се използват за прочистване на енергията на дома като красивите оргоните. Какво представляват те и какво е тяхното значение, може да научите на щанда.

Заслужава си да влезете в двора на Флората, защото там ви очаква Metalhead – производител на крафт бира. Вкусът й наистина е уникален и освежаващ.

Сред най-големите изкушения за небцето е и кътът с шоколад, пречистено масло и ядки LaDonna. На него може да опитате интересен шоколад с неповторими вкусове, който вместо на блокчета е в малки кокетни бурканчета.

Така базарът на Флората е едно неповторимо пътешествие сред аромати, вкусове и цветно настроение за цялото семейство.

Но това не е всичко.

Агенция за недвижими имоти Дом инфо участва в изложението със свой щанд. 

Разгледайте изгодни оферти на имоти в Бургас и по Черноморието. 

Щандът ви очаква с подаръци!

Може да зададете своите въпроси – всичко за пазара и сделките с недвижими имоти. Какви са цените, какви са етапите на сделката и документите, които се изискват за нея, какъв кредит и откъде да получите и т.н.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови