Родителите ще платят щетите за потрошената 3D фигурка на детето /видео/

Потрошената от невръстен вандал 3D фигурка на дете, поставена до Морската градина в ж.к. „Лазур“ с цел да спре автомобилите на пешеходна пътека, ще бъде възстановена.

Това каза пред бТВ директорът на Общинското предприятие „Транспорт“ към Община Бургас Андрей Рунчев.

„За втори път се посяга на тази фигура. Преди време беше счупена ръчичката“, добави той.

Община Бургас и ОД на МВР ще бъдат много доволни, ако някой разпознае "смелчаците" в това видео и се обади на 112. Чудесно ще е да чуем тяхното обяснение за стореното.

Това, което ще видите, е "героично" потрошаване с карате кик на 3D фигурката на детенце при входа от к-с "Лазур" към Морската градина, която заостря вниманието на шофьорите да спират на пешеходната пътека.

Тези младежи със сигурност не са за затвора, но призоваваме родителите им да вземат НАЙ-СТРОГИ мерки за тяхното възпитание. Всъщност, ако не разговаряме с децата си, обяснявайки им търпеливо кое е редно и кое не, Бургас ще продължи да плаща стотици хиляди левове годишно за възстановяване на нови или по-стари, но съвсем годни елементи на градската среда.

Напомняме на всички потенциални вандали, че Общината ще продължи да разширява мрежата си за видеонаблюдение през следващите години, а тя никак не е малка по обхват и сега!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови