Кой поврежда уличното осветление в Бургас? /видео/

Община Бургас продължава да търси съдействие от Полицията, както и от граждани, които могат да помогнат с информация за човека или хората, повреждащи умишлено уличното осветление в града.

Неотдавна, на 20 март, някой сряза кабелите на 34 стълба и така угаси цялата улица „Места“. Тогава разпространихме видео, в което се виждат силуетът и облеклото на извършителя, но засега той не е идентифициран. Изгледайте го пак и ако ви се стори познат, непременно се обадете на 112:

През изминалия уикенд бяха извършени още две подобни посегателства. Не сме сигурни, че са дело на същия човек, но почеркът е подобен. Отново са разбити капаците на стълбовете, но без да бъдат откраднати. После са срязани кабелите. 

В единия случай извършителят е уцелил или пък умишлено е търсил захранващ стълб при пресечката на „Иван Вазов“ и „Мария Луиза“. Така е угасил осветлението на почти целия булевард „Иван Вазов“. Другото посегателство е при пресечката на улиците „Кл. Охридски“ и „Дебелт“.

Осветлението е възстановено своевременно. Но нека предотвратим следващи подобни асоциални актове – непременно се обадете на 112, ако имате информация кой е извършителят!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови