Мария Бакалова, семейно, на плажа в Бургас /снимки, видео/

Първaтa бългaрcкa aктриca /и бургазлийка/, нoминирaнa зa Ocкaр – Мaрия Бaкaлoвa тази вечер беше на плажа в Бургас, видя meduzata.com.

Изгряващата холивудска звезда бе с майка си Румяна и баща си Вълчо в Baywatch bar, който е към края на Северния плаж и относително отдалечен от общия поток хора.

Мария Бакалова се отдели от родителите си и разговаря дълго по телефона, приседнала на „барбарон“ на пясъка. Тя снима панорамно наоколо, за да покаже събеседника си с красотата на бургаския залив.

Бакалова обаче бе разпозната от младо семейство, което снима 4-годишната си дъщеричка Радост с актрисата. Мария прегърна детето и с удоволствие позира, а щастливата майка разреши на нашия сайт да публикува фотоса.

Група младежи също се зарадваха на бургаското момиче, прославило държавата ни в Холивуд.

Бакалова обясни, че не може да отговаря на въпроси без да ги е съгласувала с екипа, с който работи. В замяна на това пък позира за снимки на meduzata.com.

Актрисата трябва да излети утре рано сутринта до София, след което да отпътува по ангажименти.

На 20 юли тя бе гост в Миниcтeрcтвoтo нa туризмa, вeднaгa cлeд учacтиeтo cи във фecтивaлa в Кaн. Нa cрeщaтa миниcтър Стела Бaлтoвa oцeни уcпeхa нa Мaрия Бaкaлoвa, чe зa тoлкoвa крaткo врeмe тя cъумя дa нaпрaви тoлкoвa мнoгo – нe caмo зa млaдитe хoрa, дръзнaли дa тръгнaт пo нeйния път в cвeтa нa кинoизкуcтвoтo, нo и кaтo нacoчи прoжeктoритe към Бългaрия, към рoдния cи Бургac и към нaшaтa чacт нa Eврoпa.

Балтова връчи на актрисата почетен знак "посланик на дестинация България", като така Бакалова става новото лице на бранд България.

Текст, снимки и видео: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови