Вижте как светна Коледната украса в Бургас /снимки, видео/

Гирляндите със сини и бели лампички, имитация на морски вълни вече са монтирани по ул. Александровска в Бургас и светят всяка вечер.

Над Компаса, там където е Километър нула са поставени концентричните светещи кръгове.

Без да е разточителна, празничната украса на Бургас е интересна и тази година. Вече са поставени и живи елхи по Александровска. 

Клонките им ще бъдат окичени с коледни топки. В основата на дръвчетата ще бъдат монтирани прожекторчета, свързани с озвучителната система, по която ще се пуска музика за атмосфера през празничните дни. Така светлините ще танцуват върху елхите в нейния ритъм.

Украсяването на Бургас за празниците започна в началото на ноември от пространството до Часовника към пресечката на „Богориди“ и „А. Лермонтов“. 

Каквато и да е епидемичната обстановка, в края на тази тежка година градът отново ще бъде цветен, светъл и създаващ настроение у минувачите.

Ще има коледни елхи и коледен базар. Къщичките ще бъдат на традиционните си места на площад Тройката, но ще работят при намалено работно време и при спазване на всички противоепидемични мерки. 

Ще има и детски кът.

На площада ще е разположена и къщата на дядо Коледа и шейната с елена, където могат да се правят интересни семейни снимки.

Коледната украса е не само в центъра на Бургас. Големите търговски вериги допринасят с пищни светещи елхи и гирлянди.

Пазете се и бъдете отговорни към своето здраве, за да посрещнем с най-близките си предстоящите Никулден и Коледа!

Текст, снимки и видео: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови