Ето многоцветната Коледна украса на площад Тройката /снимки, видео/

На площад Тройката в Бургас, каквато беше традицията и досега, вече засвети първата коледна украса.

Чинарите и декоративните храсти блестят в различни светлини – преливащи се от синьо, през виолетово, червено, жълто и зелено.

Гирлянди с лампички са вплетени в ниската растителност.

Ще има коледни елхи и коледен базар. Вече монтират къщичките на традиционните си места на площад Тройката, но ще работят при намалено работно време и при спазване на всички противоепидемични мерки. 

Ще има и детски кът.

На площада ще е разположена и къщата на дядо Коледа и шейната с елена, където могат да се правят интересни семейни снимки.

Гирляндите със сини и бели лампички, имитация на морски вълни вече са монтирани по ул. Александровска в Бургас и светят всяка вечер.

Над Компаса, там където е Километър нула са поставени концентричните светещи кръгове.

Поставени и живи елхи по Александровска. Клонките им са окичени с коледни топки. В основата на дръвчетата са монтирани прожекторчета, свързани с озвучителната система, по която ще се пуска музика за атмосфера през празничните дни. Така светлините ще танцуват върху елхите в нейния ритъм.

Каквато и да е епидемичната обстановка, в края на тази тежка година градът отново ще бъде цветен, светъл и създаващ настроение у минувачите.

Текст, снимки и видео: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови