Благотворителна инициатива помага на кучетата от общинския приют

Ако обичате кучета и имате желание да помогнете на тези, които нямат свой дом и семейството, можете да се включите в инициативата на Общинския приют за безстопанствени кучета Бургас.

Едната възможност е да закупите благотворителен календар, да дарите пари в специално изработените кутии за дарения, които може да намерите в новата библиотека, Културен дом НХК и в павилиона на ОП "Морски знаци".

Може да направите финансово дарение, според възможностите си, като използвате дарителската сметка на Община Бургас.

ОБЩИНА БУРГАС

Банкова сметка за дарения

IBAN: BG08SOMB91308424151744

БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД

BIC: SОMBBGSF

Вид плащане: 445100

Основание: Дарение приют за кучета

Задължително в полето „Основание“ е нужно да уточните за какво точно желаете да се използват средствата - за храна, операция, хигиенни средства, за определено куче или при нужда, за който и да е питомец на Приюта.

Най- дългосрочната и добра опция, чрез която ще помогнете на куче от Приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която трябва да сте сигурни, че можете да поемете, тъй като животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако след това решите да го разсиновите, травмите върху психиката и общото му състояние са изключително негативни.

Събраните средства ще бъдат използвани за увеличаване броя на кастрираните животни, за провеждане на задомителни кампании, лечение на тежко болни безстопанствени и изоставени домашни животни и изграждане на нови съоръжения в общинския приют.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови