Елате на благотворителен Великденски базар в Бургас

От днес е отворен тридневния Великденски благотворителен базар на Движение на българските майки - Бургас.

От 15 до 17 април от 10:00 часа на площад Тройката, пред магазина Триа ще можете да си изберете ръчно изработен сувенир и да подпомогнете дете в неравностойно положение.

Може да си купите уникални неща - за вас и за ваши близки, колеги и приятели! Ще имате не само прекрасни, ръчно изработени неща, а и ще сте съпричастни на каузата, която си струва - помогнете да подарим усмивки едни деца, които нямат много поводи за усмивки, деца в неравностойно положение.

Дните са: петък, събота и неделя щандът ще е на площад Тройката срещу магазин Триа.

История на Движение на българските майки:

През октомври 2001-ва година в най-големия български интернет портал Dir.bg, се създава клуб "Бъдещи майки".

В него жени, на които им предстои най-великото събитие - да станат майки, споделят радостите и тревогите си около раждането на бъдещите бебета. Много от тях остават във виртуалното пространство и след това - говорят си, търсят съвет и подкрепа една от друга.

Нееднократно, при появата на информация за бедстващо дете или семейство, участничките във форума са помагали доброволно, отделяйки време и средства в името на доброто. Така постепенно, се ражда идеята за организиране на дарителски акции, в полза на деца, растящи в институции.

Фондация "Движение на българските майки" е регистрирана като организация с нестопанска цел за обществено полезна дейност със съдебна регистрация от 01.02.2005 г.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови