TEDxBurgas с четвърта вдъхновителска конференция в Бургас

TEDxBurgas се завърна със своята четвърта вдъхновителска конференция в Бургас. 

След изключителния успех на "Creating Tomorrow", "Въпреки всичко" и "Нещо повече", сега се проведе, за първи път, изцяло дамско издание: TEDxBurgas Women:Two Steps Forward.

TEDxBurgasWomen дава гласност на идеите, които изграждат по-добро и по-справедливо бъдеще за всички. Това е локално събитие, организирано в духа на най-голямата световна вдъхновителска конференция TED, чиято мисия е да открие и представи „идеи, които си заслужава да бъдат споделени“.

Вълнуващи и вдъхновяващи срещи с едни от най-големите професионалисти, ще се опитат да дадат отговори на много въпроси. Събитието е на 21 октомври 2023 г. в Културен дом НХК, гр. Бургас.

Тази година конференцията TEDWomen представи тези, които правят смели крачки в бъдещето, тези, които работят безапелационно, за да направят големите мечти реалност. 

Независимо дали работят директно върху нови модели на справедливост и приобщаване или са пионери в собствените си професии, тазгодишните лектори демонстрират ярко ново мислене и идеи, предназначени да очароват, повдигнат и отключат нови възможности за всички нас.

Конференцията бе открита от Дончо Златев - Chief Inspiration Officer на TEDxBurgas.

Ето и лекторите:

  • Емилия Стоянова-Ковачева е relationship и dating консултант
  • Михаил Ненов е директор на ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“
  • Звезда Йорданова работи в областта на човешките ресурси
  • Надя Недялкова-Колева е създател на бранда за финансова психология и независимост NNfinances и директор във водещ финансов брокер
  • Мария Салабашева е личност с многостранни интереси и умения, журналист, общественик и класически пианист
  • Лео Бианки е италиански и български певец, готвач и телевизионен водещ
  • Мария Атанасова по професия и душа е социален работник

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови