Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас

29-годишната Десислава Димитрова убедително спечели титлата Мисис Бургас 2024 г. 

Младата дама е майка на едногодишно дете, щастливо омъжена, а по професия е военнослужещ. Крехката и грациозна физика на Деси не издава твърдия характер. Младата дама е Вахтен офицер по управление на кораб II ранг. Чаровницата безапелационно спечели сърцата на журито в конкурса Мисис Бургас 2024 г и грабна короната. 

Нейни подгласнички станаха чаровната Мария Димитрова, която е на 32 години, майка на две деца. Мария по професия е хореограф- педагог и от 10 години работи като артист-балетист в Професионален фолклорен ансамбъл Странджа. Освен престижното второ място в конкурса Мисис Бургас 2024 г, Мария спечели и титлата „Лице на публиката“ - титла, която се избира чрез гласуване в интернет. 

На трето място в конкурса за красота се класира 32- годишната Ирина Стадник, която е съпруга на моряк. Ирина е икономист и се развива в сферата на частния бизнес.

Престижният конкурс за красота се проведе в навечерието на Благовещение, на 21 март, в конферентния център на хотел България. Стотици гости бяха съпричастни с избора на новата най- красива омъжена жена на Бургас. Конкурсът премина в три тура, като в първия дамите дефилираха с облеклата на талантливата дизайнерка Веселина Тодорова, която е дългогодишен приятел на Мисис Бургас и от близо 3 години развива успешно своя дизайнерски талант чрез марката „Love2Love“. 

Уникалните дамски дрехи, които са с подбрани материи и разчупени кройки Веси е изложила в своя бутик „Ексклузи“ в центъра на морския град. Въпреки, че бургазлии я познават с музикалния и талант, Веси много успешно се развива и в сферата на модата, което личи от прекласните дрехи, презентирани на конкурса Мисис Бургас 2024 г.

Във втори тур участничките в Мисис Бургас 2024 г представиха авторски ръчно изработени бижута, които са дело на две чаровни дами от Бургас. Прекрасните бижута са с марката „Мома“ и дизайнът им допълни по един луксозен начин иначе скучните тоалети, с които дефилираха претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г.

Третият тур в конкурса премина с официалните бални рокли на известната бургаска дизайнерка Стойка Хаджиева- Новкова и нейната марка „Тонена“. Прекрасните тоалети допълниха красотата и чара на участничките. При дефилето с официалните рокли се създаде една наистина приказна атмосфера, която затрудни журито. 

В третия тур на конкурса публиката беше очарована от блясъка на красивите рокли, част от новата колекция на родната дизайнерка. Тоалетите бяха в разчупени кройки, модерни цветове и по един деликатен начин допълваха красотата на всяка една от участничките. 

Балната визия, с която се представиха чаровните участнички беше допълнително подчертана от бижутата, дело на друга талантлива българска дизайнерка - Паула Чупова. Младата дама умело съчетава различни цветове скъпоценни камъни, вплитайки ги в прекрасни бижута. Паула сътвори и короните, с които бяха окичени победителката в конкурса Мисис Бургас 2025 г и нейните подгласнички. 

За прекрасните прически на участничките в конкурса за красота се погрижи властелинът на дамските прически Тодор Тодоров, а гримът беше дело на талантливата Теодора Калчева и нейния екип гримьори.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови