Ето какво се случва на Джулая в Бургас /снимки, видео/

Купонът на бургаския плаж е в разгара си.

Неизменната традиция Джулай морнинг се празнува на пясъчната ивица от вечерта и продължава до първите лъчи на слънцето сутринта на 1 юли. 

Десетки огньове са огрели вече нощния бряг и компаниите се веселят покрай тях. Разнася се дим на прясно изпечена скара, леят се бира, летни коктейли и по-твърди питиета. Разпънати са палатки, за да може „уморени герои“ да си полегнат преди изгрева на слънцето.

Община Бургас и приятели организираха събитието на обичайното място - със сцена до Моста и възможност публиката да се разположи долу на пясъка. 

Както всяка година, е осигурена дежурна медицинска помощ и воден спасител, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании си запалиха свой огън.

Закъснелите купонджии обаче се оказаха без дърва и бяха забелязани групички да тарашат Морската градина за паднали клони. Други пък просто си запалиха фенерчета.

Бургаският концерт започна по традиция до Моста с начало в 20 часа. 

В самото начало на феста свири SCARLET - млада рок група от пет бургаски момчета. Те представят младежкия живот чрез алтернативно звучене, ярки емоции и неповторима енергия на авторската им музика. Това са Антон, Стелян, Михал, Марин и Димитър.

Група REWIND се завърнаха с много нови авторски песни. Те са в изпълнение на неповторимия актьор, музикант и победител в риалити формата „Като две капки вода“ - Владо Михайлов, заедно с останалите страхотни музиканти.

LEMON BOX ни зарадва и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг. Както винаги, те излязоха на сцената с много настроение и завладяваща авторска музика.

В 23.30 заби хедлайнерът на сцената P.I.F.

Незабравимите песни на групата прозвучаха със специалното участие на гост вокалисти – Владо Михайлов от група  REWIND и SLENG, както и Марияна Добрева от група СИЛУЕТ.

КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ гостува за първи път на сцената на July Morning в Бургас. Те ще се качат на сцената непосредствено след P.I.F.

Тази година ще се изяви и бургаската група Махайра, която представя своята авторска музика. Те ще закрият концерта около 2.30 ч.

Текст, снимки и видео: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови