13 хиляди пяха с Лени Кравиц в Бургас 

Над 13 хиляди фенове пяха заедно с Лени Кравиц на Морската гара в Бургас. Концертът бе част от турнето на американеца „Blue Electric Light Tour“.

Пространството се оказа тясно за всички желаещи да се докоснат до музиката на звездата. Публиката беше от цяла Европа. 

Освен синглите от новия си албум, Лени Кравиц представи в Бургас и едни от най-обичаните си песни-American Woman, Fly Away, I Belong to You. Певецът беше с феноменален бенд. От сцената той се обърна към публиката:

„Уау! Всички вие, красиви хора, които ни посрещате във вашата красива страна. Бях тук през последните два дни и не се натъкнах на нищо друго освен на красиви емоции и на всички, които ни посрещаха и ни караха да се чувстваме като у дома си. Обещавам ви, тъй като ще бъдем на път през следващите пет години, това да бъде редовна спирка в нашите турнета!“

Един от най-емоционалните моменти бе, когато Лени Кравиц качи почитателка от публиката на сцената за селфи.

По-рано кметът на Бургас Димитър Николов посрещна звездата на летището и получи лично послание от певеца. 

С цел осигуряване на подходящи условия и гарантиране сигурността на всички фенове бу обособена специална паркинг зона на ул. „Булаир“, в отсечката от ул. „Константин Фотинов“ до ул. „Цар Симеон I“ в диапазона от 16.00 до 08.00 часа на 7 август. Капацитетът й е за около 120 автомобила. 

За по-голяма безопасност временно бе ограничено движението от кръговото кръстовище на хотел „Приморец"“ в посока Морска гара. 

Въпреки организацията, изнервени шофьори пренебрегваха правилата, а пък рокерите на мотори дори влязоха в насрещното.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови