"Меден рудник" се цепи от Бургас

Най-големият жилищен комплекс на Бургас Меден рудник вече има и собствен уебсайт http://meden-rudnik.com/. Той е продължение на фейсбук страницата на комплекса, която е една от най-активните в социалната мрежа,  с над 7000 участници.

 

"Направих този сайт поради разрастващия се брой хора в групата и поради нуждата от такъв . Идеята е да си помагаме и да се информираме какво става в комплекса", пише създателят на уебсайта. 

Това не е изненада като се има предвид, че в Меден рудник имат отделни тържества за 3 март, Никулден, а традицията ще продължи и на Цветница, когато освен в центъра ще има отделен концерт и в кваратала. Членовете на групата във фейсбук коментираха дори идеята Меден рудник да има собствена мис.

След като стана ясно,че бургаският комплекс е най- големият в страната и е участвал в класацията самостоятелно, а не като част от Бургас,местните патриоти обсъждат идеята за автономност на комплекса.Ако "Меден рудник" излезе от пределите на Бургас, то  най-добрия град за живеене ще остане наполовина. Бургас ще загуби своя колорит, а новото градско образование ще влезе в нова класация- за най- много вицове.

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови