Още в понеделник две детски градини ще се зарадват на дарението на ГЕРБ

187 домакинства ще получат общо 419 електроуреда, закупени благодарение на 100-те хиляди лева, които ГЕРБ дари от партийната си субсидия в помощ на пострадалите семейства от наводнението в Бургаско.

Това обяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов днес в с. Полски извор, община Камено, където участва в разпределението на закупената техника.С него бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на община Камено Жельо Вардунски, областният координатор на партията в Бургас Димитър Бойчев, депутати, кметове и общински съветници от цялата област Бургас. 

От тези 419 уреда, 34 ще бъдат предоставени за нуждите на две детски градини в селата Равнец и Черни връх, като целта е малчуганите да се върнат в тях още през зимата.

Цветанов благодари на един от собствениците на веригата магазини „Технополис“ Тодор Белчев за неговата щедрост и отзивчивост винаги, когато има благотворителна кауза. 

"Днешното събитие е една допълнителна възможност, с която да покажем солидарността на българското общество и всички институции. С този наш жест целим да помогнем на пострадалите семейства от бедствието да преодолеят стреса", каза Цветанов. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови