Камено вече има линейка за критичните случаи в цялата община

Екипи от специалисти от МБАЛ Д-р Маджуров – Бургас ще се отзовават при нужда всяка вечер от 19.00 до 7.00 часа, както и през почивните дни – събота, неделя и официалните празници

Жителите на Община Камено отново ще могат да разчитат на грижите на специалистите на Центъра за спешна помощ в гр. Камено. Те ще имат на разположение при критични моменти добре оборудвана линейка, която е дарение „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД към Община Камено. 

Местната администрация сключи договор с Многопрофилна Болница за Активно Лечение Д-р Маджуров – Бургас за обслужване от специалисти на спешните случаи в града и 12-те села. На всяко дежурство на разположение ще са двама фелдшери и шофьор на линейката. 

Дежурните екипи ще се отзовават при критични моменти всяка вечер от 19.00 до 7.00 часа, както и през почивните дни – събота, неделя и официалните празници. 

Дежурните телефони са 0877 / 80 71 71 – за кабинет и 0877 / 90 71 71 – за линейка

Екипите от Спешния център ще бъдат на разположение и в случай на нужда при трудноподвижни пациенти или при невъзможност на пациента да посети дежурния кабинет в поликлиниката в гр.Камено. 

При установяване от екипа, че повикването не е СПЕШНО всички разходи по транспорта и медицинската услуга ще се заплащат от пациента.

 

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови