Ето какво решиха общинските съветници в Камено

На 29 октомври бе проведено поредното заседание на Общински съвет в Камено.

На сесията бяха приети годишните отчети за дейността на кметствата в с.Черни връх, с. Русокастро и с. Трояново по административно-правното обслужване на населението, събираемостта на местните данъци и такси, поддържането и опазването на обществения ред, чистотата, околната среда и общественото имущество.

Общински съвет Камено даде съгласие за изработването на проект за изменение на ПУП-план за регулация в с.Черни връх с цел привеждане в съответствие на улично-регулационните граници и доказване на възможността за свързано застрояване. 

С изменението на ПУП-ПР се променя предназначението на имота от „за поща“ в „за обществено обслужване, паметник и благоустрояване“, при запазване на устройствена жилищна зона за малкоетажно застрояване.

Общински съвет Камено одобри и представеното задание, и разреши  изработването на специализиран Подробен устройствен план – план за застрояване в землище на гр.Камено, с цел промяна на предназначението на земята за изграждане на площадка за компостиране на биоразградими отпадъци на открито.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови