Хората от община Камено ще дадат подслон на украинци

Община Камено създаде кризисен щаб, който да координира организацията за настаняване и предоставяне на подслон на бежанци от Украйна.

Общинската администрация отправя апел към всички свои съграждани, които разполагат със свободни имоти, стаи или помещения за настаняване, да проявят своята съпричастност и да ги предоставят временно на украинските бежанци. В момент на война, обединението важно, човешко е да подадем ръка на ближния, да му помогнем в тази трудна за всички ни ситуация.

Кризисният  щаб приема информация за пристигащи семейства или групи от Украйна, които желаят да бъдат настанени, на телефонен номер 05515/3161 и 0897099840.

Всички желаещи могат информират в общината чрез имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или чрез обаждане на горепосочения телефонен номер.

Задължително при подаване на информацията, собственикът трябва да посочи адрес на мястото за настаняване, неговият капацитет, своите имена и телефон за обратна връзка.

Благодарим на всички за проявената съпричастност!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови