10 блока в Карнобат имат шанс за саниране

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Плашат желаещите ,че ще загубят собствеността си

 

„Твърденията, че хората ще изгубят собствеността на имота, са само спекулативни теории и не отговарят на истината. Неприкосновената частна собственост е гарантирана по Конституция“, заяви зам.областният управител на Бургас Владимир Крумов, който се срещна със съгражданите си, за да им разясни подробности от кампанията за саниране на панелни блокове. Според него десетина блока в Карнобат имат шанс да бъдат безплатно санирани.

Най- активни се оказаха живеещите в панелните блокове 15, 16, 55 и 57 на ул."Москва" в района на гробищния парк и бл. 1 и 2 на ул."Ропотамо“. При разговорите със гражданите на Карнобат е станало ясно ,че има и парадокс. Той се води на два адреса, тъй като има две лица, но това не е проблем и ще се регистрира при подаване на документацията само с единия, успокоява Крумов, който е и общински лидер на управляващата партия в града.

„Друг проблем, който ми представиха, е този с отсъстващите собственици на апартаменти. Надявам се, че общинската администрация и кметът ще поемат инициатива и ангажимент към гражданите и ще им съдействат за откриването на липсващите собственици. Това е добра практика, която може да бъде взаимствана от други общини, като Бургас например, където вече тече усилена подготовка“, заяви Крумов.

 

На снимката: Жилищният блок, който преди две години пострада, след като в него се вряза ТИР.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови