Удар по криминалната престъпност в Карнобат, арестуваха серийни крадци

Пет лица от с. Екзарх Антимово, общ. Карнобат /четирима мъже и една жена/ са задържани от служители на Районно управление – Карнобат при извършена специализирана полицейска операция по противодействие на имуществените престъпления. 

Установено е, че криминално проявеният Н.Р., 19-годишен, криминално проявените и осъждани - Н.С., 31-годишен, В.С., 30-годишен, В.Г., 37-годишен и Б.Р., 26-годишна са съпричастни към извършването на кражби на територията на община Карнобат. Намерени и иззети са вещи и битова техника, откраднати от частен дом в Карнобат.

Установен е извършителят на кражбата на телевизор, микровълнова печка, сешоар, домакинска посуда и други вещи, осъществена за времето от 20 ноември до 11 март. от къща, разположена на карнобатската улица „Стефана Чамурова“ – това е криминално проявения С.И., 24-годишен от с. Смолник, община Карнобат, който направил пълни самопризнания и върнал част от откраднатите вещи. 

Констатирана е самоличността и на извършителите на кражбата на стек цигари на стойност 52 лв. от магазин в Карнобат, осъществена на 7 март. 

Това са криминално проявените братя – Е.А., 15-годишен и Х.А., 12-годишен, и двамата от с. Хаджиите, община Карнобат, които направили пълни самопризнания и върнали откраднатите цигари. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови