Карнобатлийка спечели фотоконкурс /снимки/

Гергана Курукювлиева разкрива кой прави живота ни сладък

 

25 годишната Гергана Курукювлиева от Карнобат пребори конкуренцията във фотоконкурса „Лицето на труда”, а нейната фотосесия стана част от пътуващата изложба,която е организирана от от Младежки форум 21 век – КНСБ.Темата на фотосесията, с която участва Гергана е "Кой прави живота ни сладък?" и впечатлява журито с изчистените форми и артистичността на фотосите.Сладката тема най-вероятно е допринесла за крайния резултат.

Участие в конкурса взеха общо 31 снимки на 8 фотографи на възраст от 16 до 35 г. от различни краища на България. Фотосите пресъздават виждането на младите хора свързано с темата "Лицето на труда". Наградите на победителите връчи лично вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков. Наградата за първото място на талантливата карнобатлийка е ваучер за покупка на фотографска техника или аксесоари на стойност 200 лв. от Магазин "Фотопавилион". Второто място бе присъдено на 26 годишния Минко Чернов от София, следван от 17 годишната Карина Вутова от гр. Мездра. Връчени бяха и специални награди.

Изложбата се провежда в рамките на 6-то издание на Месец на фотографията 2015 г. , организирано от Българска фотографска академия "Янка Кюркчиева" и се реализира с финансовата подкрепа на проект "Достоен труд, достоен живот".

Добавете коментар


Защитен код
Обнови