Цеца не се плаши от дъжд и бури

Фолкдивата Анелия подгрява сръбската звезда на концерта довечера в Несебър

 

Най- голямото музикално събитие на Несебър ще се случи независимо от времето. Метеорологичните прогнози за дъжд, гръмотевици и бури не плаши Цеца Величкович, която тази вечер от 19.30 ч. ще пее за своите фенове от Несебър и цялата страна. "Каквото и да е времето, концерт ще има! Очаквам този ден от дълго време и нищо не може да ме спре да зарадвам многобройните ми почитатели. Откакто кацнах, времето е на наша страна", заяви Цеца,цитирана от standartnews.

Цеца Величкович кацна в Бургас със самолет на република Сърбия, специално предоставен за целта. Тя е придружавана от семейството си .

Като истинска професионалистка Цеца направи проверка на градския стадион в Несебър веднага след като се настани в хотела, който й предлага подобаващ лукс. Сръбската звезда е останала доволна от условията и подготовката за концерта и спокойно е предприела кратка разходка из стария Несебър.

Много фенове от вътрешността на страната вече окупираха града на ЮНЕСКО в очакване на мегаконцерта .Очаква се голямото струпване пред входовете на стадиона да бъде около 17.00 часа, когато най- нетърпеливите ще могат да влязат и заемат местата си.

Два часа и половина по-късно бенда на Цеца и Анелия ще поставят началото на шоуто. Балканската фолкзвезда ще излезе с целия си блясък пред най-верните си фенове след час, за да поднесе едно невероятно и впечатляващо шоу.

 

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови