Полицията в Несебър осигури спокойствие на селата в общината

Със съставянето на 100 акта приключи седмичната акция на полиция и КАТ

За времето от 11.10.т.г. до 18.10.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление – Несебър е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места.

Реализиран е широкообхватен контрол като служителите на реда са извършили проверки, както и проучване на криминалния контингент, а целта на специализираната полицейска акция е подобряване на безопасността на движение и  недопускане на тежки ПТП вследствие управление на МПС след употреба на алкохол или др. упойващи вещества от страна на водачите им, 

За седемте дни от акцията, полицаите са проверили общо 409 МПС и 578 лица. Съставени са общо 100 акта, от които : 1 за управление на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила, 1 за управление на МПС след употреба на алкохол под 1,2 промила, 5 акта за шофиране от неправособни водачи, 5 акта за управление на МПС без сключена застраховка «Гражданска отговорност» и 67 акта за други нарушения на Закона за движение по пътищата. За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 16 акта. Наложените глоби по фиш са 50.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови