Доктор от приюта в Несебър: Убих куче с амониева селитра

Бомба на зарази: Хвърлят трупове на делфини в яма в курортния град

Дом за безстопанствени кучета в Несебър се превърна в сцена от филм на ужасите след сигнал за изключително тежка смърт на четириного. Всичко се случва, след като едно от животните захапало д-р Терзиев и той поискал да го умъртви.

Една от служителките твърди, че кучето е било жестото пребито, след което умъртвено с амониева силитра, която не е приета да се използва. Нещо повече, Магдалена дори твърди, че нейният ръководит е посегал и на нея. Разкри също така, че има видеозапис на случката. Д-р Терзиев призна пред бТВ, че под влияние на афект е прибегнал да подобно умъртвяване. Отрече обаче да е пребивал кучето. Отрече да е имал физически сблъсък и със служителката, за която обаче призна, че не е изпълнявала негови нареждания и това го е ядосало.

Осъдиха община Горна Оряховица да плати 70 хил. лева на мъж, нахапан от бездомно куче

"Бях приготвил евтеназин, но тя (служителката, бел.ред.) не ми даде. Не изпълняваше моите заповеди", оправда се докторът.

"Недей да лъжеш, имаше 2 шишенца, и ти каза, че искаш кучето да страда", реагира бурно работничката в приюта.

"Пред мен никой никога не е умъртвявал куче, това беше първият случай", добави тя, но разкри, че има съмнения за други подобни случаи.

След инцидента с умъртвеното куче в приюта е пристигнала и полиция.

По време на репортажа стана ясно, че в двора на дома за безстопанствени кучета има отворена яма, в която се заравят телата на умрелите кучета. Освен на четириногите, там се погребват и умрели делфини. Докторът обясни, че е настоявал от общината да се осигури екарисаж. Призна, че подобна отворена яма може да е повод за зарази.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови