Англичаните вече пият алкохола от кофи в Сънито

По време на алкохолните турове, които правят младите англичани в Слънчев бряг, те пият вече от кофи.

В това се увери репортер на burgasdream.com.

Облечени в униформени тениски, за да не се губят по пътя британските младиже имат и друг отличителен знак – държат в ръка пластмасова кофа, пълна с алкохолен коктейл и няколко сламки. Те с удоволствие позират на всеки, който желае да ги снима и изразяват своя бурен възторг от почивката си на BG морето.

До миналото лято, те се разхождаха с окачени на вратовете колби, от които да смучат коктейли между баровете. Също от лято 2014 организаторите на пиянските турове се задължиха да обявяват маршрута им предварително, за да могат да бъдат отханявани зорко от полицията.

Според Богдан Христов, изпълнителен директор на ТУИ-България, младежите ще продължават да посещават нашето Черноморие. Те намират тук всичко, което им трябва – неограничена свобода, неограничен алкохол, неограничен секс, евтина проституция.

 

През последните години в Слънчев бряг целенасочено се строи солидна по мащаби развлекателна инфраструктура, която е насочена точно към този пазар. Тази инфраструктура функционира безпогрешно и всяка година нараства и продължава да променя профила на пристигащите туристи.  

Автор Ирина Генова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови