Сестрата на убийцата Атанаска се хвали със супер сезон, бившият й въртял черпака

Пълна идилия цари в поморийския хотел „Лагун”, по-известен като „Хотела на ужасите”, увери се днес репортер на burgasdream.com.

Натрупалата печална известност Северина посреща с усмивка гостите на вратата и се радва на компанията на своите дъщери. Пред наш екип сестрата на убийцата Атанаска се похвали, че отдавна не са имали толкова успешен сезон и хотелът буквално се пукал по шевовете.

Това е повече от изненадващо, като се има предвид, че на старта на сезона „Лагун” бе запечатан, а на вратата от месеци стоеше табела „Затворен за ремонт”. Наоколо не се забелязваше кьорав работник, нямаше и следа от строително-монтажни дейности. Съседи пък коментираха, че собственикът Веселин Тошев отдавна е напуснал града и иска час по-скоро да забрави за преживения кошмар.

„Няма такова нещо. Както сами забелязвате тук сме и си работим, а хотелът се пука по шевовете. Веселин все още е собственик, а ние управляваме като семейство. Ако бяхте дошли по-рано, щяхте да се уверите, че той работи и в кухнята като готвач”, обясни Северина.

Мястото стана известно като „Хотела на ужасите”, след като именно там бе засечен телефонът на малката Алекс, зверски убита от Атанаска Георгиева. В деня, когато беше открит трупът на момиченцето, въоръжени полицаи щурмуваха „Лагун”, а месеци наред Северина, трупаше дивиденти от чудовищното престъпление.

„Хотелът на ужасите – „Лагун” – Поморие, ужасяваща промоция. Ресторант с ужасно вкусна кухня с професионални майстори готвачи. Тук ще Ви посрещнат: Ужасно приветлив персонал в хотела; ужасно добри готвачи в ресторанта; ужасно професионален сервитьор. Не се колебайте, не пропускайте, ще останете ужасно доволни”, безочливо нареждаше Северина във фейсбук.

Автор: Стиляна Божидарова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови