Последна възможност да дадете своето предложение за девиз на Поморие

Броени часове остават до края на обявения от кмета Иван Алексиев конкурс за девиз на Поморие.

От самото начало инициативата предизвика изключителен интерес сред жители и гости на града и само в рамките на месец бяха направени близо 200 уникални предложения. Различни като идея и послание, но обединени от общата цел – да се подчертае и увековечи красотата и духовното богатство на Поморие.

Крайният срок на конкурса е 10.03.2016 г. До тогава всеки желаещ може да изпрати своите (неограничен брой) предложения чрез електронния портал„Гласът на гражданите” на официалния сайт на Общината (www.pomorie.bg) или на ел. поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като посочи имената, телефонния си номер и ел. поща.

Вече е сформирана комисията, която след изтичане на срока ще направи предварителен подбор на най-сполучливите идеи и ще ги представи на гражданите на Поморие за окончателен избор.

Предложения ще бъдат оценявани по няколко основни критерии, като сред най-важните от тях са – как девизът представя спецификата на града и какво е посланието, което отправя.

В Деня на Св. Георги Победоносец девизът на Поморие ще бъде обявен, а авторът му ще получи награда и грамота.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови