"Сокол" първи във волейболен турнир

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

В Малко Търново за първа година се проведе волейболен турнир, организиран от общинската структура на ГЕРБ. На стадиона в града любителски отбори премериха сили и показаха амбициите си за победа.

 

След оспорвани срещи първо място завоюва отбор „Сокол”. Втори се класираха момчетата от „Звезда”, а третото място остана за „ТМТ груп”. Общинският ръководител на ГЕРБ-Бургас и кандидат за народен представител Иван Вълков награди участниците и им благодари за активното участие в първото издание на спортното събитие. На награждаването присъстваше и кметът на общината Илиян Янчев. 

„Винаги сме подкрепяли спорта и не за първи път организираме подобни турнири. Надяваме се и това в Малко Търново да се превърне в традиционно през годините. Пример за това е и големия областен турнир „ГЕРБ Фен Купа” по футбол и волейбол, който ще се проведе за втора година в Бургас на 27-28 септември. В регионалната ни програма за областта акцент е изграждането на нови спортни площадки със свободен достъп. Ще работим активно в тази посока”, заяви Иван Вълков. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови