Ето какво е състоянието на пострадалите от тежката катастрофа до Приморско

Както вчера съобщихме – тежка катастрофа с един загинал и петима ранени стана на пътя Приморско Китен.

Ето какво информираха от полицията днес:

На 3 юли около 10.00 ч. на пътя между Приморско и Китен, лек автомобил «БМВ 330 XD“, управляван от 18-годишен мъж от Долна баня /стаж, като водач 3 месеца/, движейки се в посока Приморско с несъобразена с пътните условия скорост /дъждовно време и мокра асфалтова настилка/, предприема рисково изпреварване на автомобилна колона, но поради загуба на управление, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска челно движещия се в посока Китен т.а. «Нисан Навара», управляван от 50-годишен софиянец. 

От ПТП на място загинал водача на л.а. «БМВ»,  а пострадали двамата му 17-годишни спътници от Долна баня /първият получил фрактура на бедрената кост, настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас, а вторият с диагноза «политравма», е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас, с опасност за живота/. 

Пострадали са и водачът на т.а. «Нисан» /получил фрактура на подбедрицата, настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас/, неговата спътничка – 46-годишна жена от София, с която живеел на семейни начала /с диагноза «политравма», с опасност за живота, настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас/ и 11-годишната им дъщеря /получила контузия на коремната стена/. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови