Лунни пейзажи от Руенско II /снимки/

Кратерите по пътищата в община Руен са потрошили не един и два автомобила. 

Положението е потресаващо, сигнализират хората от общината. Страдат и тези, на които им се налага по работа да отидат до там.

„Това са щетите по скапаната ми таратайка, вследствие на ходене до Руен“, пише възмутен във фейсбук страницата си спортният журналист Виктор Христов и пуска снимки от пораженията върху автомобила си. 

Той е пострадал по пътя между селата Просеник и Ръжица. От входа на Просеник до Ръжица, а и след това, пътят е като швейцарско сирене, пише журналистът. Христов е успял да се прибере само благодарение на „момчетата от Разбойна“, които му помогнали да закърпи временно положението.

„Всяка година плащаме за някакви безумни винетки, а в замяна си трошим колите не в дупки, а в цели кратери. От време на време се замазва положението с някакви запълвания на дупки, но не и цялостно асфалтиране. Чашата преля! Не знам, дали пътят е общински или държавен, какъвто и да е, но спешно трябва да бъде възстановен в нормално за придвижване състояние. 

Всъщност знам, че и след този текст мерки няма да се вземат. И ще продължим да си трошим колите по второкласни и третокласни пътни мрежи. Щом има пари за магистрали, трябва да се намерят средства и за едни някакви си километра. Едва ли са повече от 4-5 км“, възмущава се Виктор Христов. 

Живеещи в общината сигнализират непрекъснато за дупките по пътищата и изпращат снимки. Фотос от Разбойна е направил Кемил Юмер. Там се вижда, че липсва всякаква настилка.

 

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Добавете коментар


Защитен код
Обнови