Премиерът: Ускоряваме ремонта на пътя Айтос – Провадия

„Поех ангажимент пред кмета на Руен Исмаил Осман и жителите на общината, че ще бъдат ускорени дейностите по строително-ремонтните работи на пътя Айтос – Провадия.“

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който днес е на посещение в Бургаска област и обикаля общините. 

Проектът се финансира от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. 

Айтоският проход е най-удобната и бърза връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала „Тракия“. Кметът Исмаил Осман благодари на правителството, че отпуска средства за ремонти на улици и за изграждане на спортни обекти в населените места в рамките на общината. Само в община Руен с държавни пари са асфалтирани 50 улици.

Ето какво заяви Бойко Борисов:

Радостен съм, че и на 31 декември хората в Община Руен работят. С кмета Исмаил Осман ще обсъдим реализираните инфраструктурни проекти на територията на общината, както и какви ремонти още трябва да се направят за подобряването на средата за живот.

Само един месец от четирите години се занимавам с избори, после – всички кметове са ми любими и еднакви. Българските граждани искат да имат добри условия за живот, работни места и развита инфраструктура. Затова правителството помага на всички общини. Неоснователни са твърденията на някои хора, че имаме съглашателство с ДПС. Напротив - в смесените райони, където БСП изцяло отсъства - по време на избори с ДПС водим истинска битка. През останалото време сме длъжни да работим заедно, за да задържим хората в населените им места.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови