Жена е с опасност за живота след жестока верижна катастрофа

На 29 април около 14.30 ч. на пътя с. Люляково – с. Вресово, км. 20+00, общ. Руен, в условията на дъжд, мокра асфалтобетонна пътна настилка и десен завой, товарен автомобил «МАН» с прикачено полуремарке, управляван от 47-годишен бургазлия,

движейки се с несъобразена с пътните условия и релефа скорост, навлиза в лентата за насрещно движение, като блъска правомерно движещия се там лек автомобил «Тойота Рав 4», управляван от 67-годишен мъж от с. Люляково, общ. Руен. 

Поради внезапното си спиране л.а. «Тойота Рав» е застигнат и блъснат от движещия се зад него товарен автомобил «Рено Канго», със софийска регистрация, управляван от 46-годишна бургазлийка. Всички водачи са тествани за употреба на алкохол /отрицателни резултати/, а водачите на двата товарни автомобила са тествани за употреба на наркотици / отрицателни резултати/. 

От водачът на л.а. «Тойота» е взета кръв за химичен анализ, поради невъзможност вследствие получени от ПТП наранявания /настанен е за лечение в болница «Сърце и мозък» с фрактура на гръдния кош, без опасност за живота/. 

В същата болница в отделение «Реанимация» с опасност за живота е настанена спътничката на водача и негова съпруга – 67-годишна жена от с. Люляково, общ. Руен, която получила множество фрактури на прешлени, тазобедрена става, ребра, фемур и патела.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови