Откриха сезона в Созопол, очакват го силен (ВИДЕО И СНИМКИ)

Горещ телефон ще приема оплаквания 24 на ден, 7 дни седмично

С концерт на победителката от Х-фактор Христиана Лоизу бе официално открит туристическия сезон в Созопол тази вечер. РАЗШИРЕН ВИДЕОРЕПОРТАЖ ГЛЕДАЙТЕ ТУК!!!

Начало на Лято 2016 даде кметът Панайот Рейзи, а гости на събитието бяха министърката на туризма Николина Ангелкова, съветникът й Живко Табаков, зам.-областният управител Владимир Крумов. 

„Плажовете са открити, очакваме един добър сезон, заетостта по хотелите почни навсякъде е пълна“, заяви созополският кмет. 

„Идвам от Слънчев бряг, навсякъде е пълно. Данните, които имахме, за ранните записвания се оправдават, ще имаме един добър сезон. Предстои да поставим информационни табели на плажовете, което е нововъведение за сезона. Ще има дежурен горещ телефон 24 на денонощие, 7 дни в седмицата и всеки турист може да ни информира за нередности“, обясни министър Ангелкова. *ВИДЕО ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ПАНАЙОТ РЕЙЗИ И МИНИСТЪР АНГЕЛКОВА ГЛЕДАЙТЕ ТУК!!! 

Официалната част започна в 20.00 часа , продължи с концерт на чаровната кипърка Лоизу и завърши с традиционната за Созопол заря. *ВИЖ ТУК!!!

Концертът на Христиана Лоизу е част от Международния франкофонски фестивал „Солей”, който за шести път се провежда в морския град. 

Текст и снимки: Ирина Генова
Видео: Стиляна Божидарова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови