500 деца празнуват 1 юни в Созопол

За малките и по-големи деца, община Созопол отново е подготвила красиви изненади за Международния ден на детето- 1 юни. Празничната програма на 1 юни, четвъртък ще започне в 8.00 часа на амфитеатър „Аполония”

с тържествен ритуал  по връчване дипломите и свидетелствата на учениците завършващи   I,II,III,IV класове от СУ"Св.с в.Кирил и Методий"- Созопол. За всички тях ще има и пъстри книжки с приказки със специален поздрав от кмета Панайот Рейзи.

От 10.00 ч.на  сцената на амфитеатъра ще излязат артисти, певци и танцьори от детски градини и училища от община Созопол, които са включени в проект "Готови за успех". Те ще покажат на своите връстници, че могат всички заедно да творят и да се забавляват.

Детска работилничка "Знам, мога и творя!" ще очаква малките творци от 10.30 ч. до 13.00 ч. на площад „Хан Крум” пред Амфитеатъра.

Празникът ще продължи с грандиозен детски спектакъл  „Всичко българско и родно ,любя, тача и милея!" В  музикално- танцово шоу ще вземат участие 200 деца от общината и гр. Созопол.

От 11.00 ч. амфитеатърът ще отеснее за децата.  Детска дискотека „ Да танцуваме заедно!” ще очаква малчуганите на площада пред амфитеатъра.

В празничната програма на община Созопол, посветена на Международния ден на детето- 1 юни ще вземат участие над 500 деца от училища и детски градини от всички населени места в общината.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови