МВР с подробности за катастрофата до къмпинг Златна рибка

Полицията съобщи подробности за катастрофата до къмпинг Златна рибка, която стана вчера, както информира вече meduzata.com.

На 4 ноември около 12.00 ч. на 50 м от изхода на к-г «Златна рибка» в посока ваканционно селище «Санта Марина», поради движение с несъобразена скорост в условията на десен завой, водачът на л.а. «Ситроен Ксара Пикасо» – 58-годишен созополчанин, губи контрол над автомобила и навлизайки в лентата за насрещно движение допуска страничен сблъсъка с правомерно движещия се там л.а. «Матра Еспейс», управляван от 54-годишен созополчанин. 

От ПТП пострадали пътуващата на предната дясна седалка в л.а. «Матра Еспейс» 49-годишна созополчанка, която с травма на дясната ръка, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота, водачът на л.а. «Ситроен Ксара Пикасо» /прегледан в УМБАЛ - Бургас с травма на гърдите, освободен за домашно лечение, без опасност за живота/, спътникът му от предната дясна седалка – 45-годишен бургазлия /получил леки наранявания, прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота/ и спътникът му от задната дясна седалка /62-годишен мъж, който с разкъсна рана на челото, е оставен за наблюдение в отделение «Неврохирургия» към УМБАЛ - Бургас, без опасност за живота/. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови