Елате на «Българско е!» в Созопол

В дните между 3 и 5 юли 2020 г., от петък до неделя, на площад „Хан Крум“ в град Созопол ще се проведе изложението „Българско е!“.

В трите дни на „Българско е!“ ще участват над 20 творци и производители на сувенири от дърво и плат, рунически медальони, парцалени кукли, билкови сапуни, струговано дърво, градинска и битова керамика, свещи, вино, мед, дървени играчки, бижутерия и много други интересни изложители.

Предвид епидемичната обстановка по време на изложението „Българско е!“ ще се съблюдават и спазват всички регламенти за безопасност за здравето на изложители и посетители – дистанция от 1,5 метра, работа с маски и ръкавици, осигуряване на дезинфектанти. Всеки ден ще се извършват поредица от мерки и контролни проверки за спазване на правилата.

„Смятаме, че в тези трудни времена подкрепата на българските творци и производители е изключително важна за тяхното оцеляването“, каза Диана Цинцарска, председател на СНЦ „ Българско е“. „Планираме още няколко събития на морето този сезон, като следващото за град Созопол ще бъде по време на празниците на града между 15 и 19 юли“, допълни Цинцарска.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови